Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Joop Harmans XL Fietsen & Scooters is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Joop Harmans XL Fietsen & Scooters of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Joop Harmans XL Fietsen & Scooters worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Joop Harmans XL Fietsen & Scooters heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Joop Harmans XL Fietsen & Scooters links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Joop Harmans XL Fietsen & Scooters van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Joop Harmans XL Fietsen & Scooters 2022.
Alle rechten voorbehouden.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09:00 - 18: 00 uur
Woensdag:  09:00 - 18: 00 uur
Donderdag:  09:00 - 18: 00 uur
Vrijdag:  09:00 - 18: 00 uur
Zaterdag:  09:00 - 17: 00 uur
Zondag:  Gesloten